Mobielvriendelijke website

Vandaag de dag wordt er steeds meer gebruik gemaakt van mobiele apparaten om over het internet te surfen. Wanneer u een website heeft die hier niet voor is gemaakt loopt u veel klanten mis. Bezoekers van uw website kunnen namelijk niet vinden of bereiken wat men zoekt waardoor ze uw website direct verlaten. Een mobielvriendelijke website is vandaag de dag dan ook echt een must. Wanneer uw website nog niet mobielvriendelijk te bereiken is helpen wij u hier graag verandering in te brengen.


Mobielvriendelijke website

Loop géén klanten meer mis!

Wanneer uw website niet mobielvriendelijk is opgebouwd loopt u gegarandeerd klanten mis! Laat uw website direct optimaliseren voor mobiele gebruikers en loop geen klanten meer mis.Responsive webdesign

Om ervoor te zorgen dat websitebezoekers uw website goed kunnen lezen en gebruiken wordt een website responsive gemaakt. Hierdoor wordt de website geschaald op het formaat van het scherm van de gebruiker. Dit maakt uw website goed leesbaar en makkelijk in gebruik op alle apparaten. Is uw website al responsive?

Doe de test!

Wanneer u niet zeker bent of uw website mobielvriendelijk is ingericht kunt u dat hier nagaan: https://search.google.com/search-console/mobile-friendly. Wanneer deze test u aangeeft dat uw website niet volledig mobiel geschaald is neem dan direct contact met ons op!
mobiele website
Accelerated Mobile Pages (AMP)

Naast dat een website responsive gemaakt kan worden bestaat er ook een mogelijkheid om speciale pagina’s te maken puur en alleen voor mobiele gebruikers. Deze mobiele pagina’s worden accelerated mobile pages of amp’s genoemd. Met deze pagina’s zorgt u voor een nog betere mobiele surfervaring over uw website. Deze pagina’s worden op mobiele apparaten namelijk sneller geladen dan normale webpagina’s. Een ander groot voordeel van deze amp’s is dat Google deze pagina’s voorrang geeft in de mobiele zoekresultaten. Wilt u uw websitebezoekers een optimale surfervaring bieden en voorrang krijgen in de mobiele zoekresultaten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
95%
Nederlandse bevolking gebruikt internet


15%
Jaarlijkse groei in online verkopen


29%
Surft via een mobiel apparaat


110%
Mobiele verbindingen van de bevolking


De Voordelen van een mobiele website


Meer Klanten

Doordat uw website mobielvriendelijk is zullen meer bezoekers over gaan tot een aankoop.


Meer Omzet

Doordat u geen bezoekers meer verliest op uw website verliest u geen omzet op bezoekers die uw website verlaten zonder een aankoop te doen.

Makkelijk Vindbaar

Google geeft voorrang in de zoekresultaten aan website welke goed mobiel geschaald zijn.


Organisch Resultaat

Uw organische resultaten worden verbeterd doordat u speciaal ingerichte mobiele pagina's heeft.

Goede ervaring

Doordat u mobiele pagina's heeft, geeft u de websitegebruiker een goede surfervaring op uw website.


Meer Zichtbaarheid

Bij het gebruik van amp's voegt Google een ''amp'' icoontje toe aan uw resultaat waardoor u beter opvalt.


Relaties waar wij onder andere voor werken


ContactOpnemen


Bedrijfsnaam*

Uw Naam*

E-mailadres*

Uw Website

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?Contact / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT!

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze producten? Bel ons dan direct op 085-4011834

MAIL ONS!

Mailt u liever uw vraag? Stuur dan een mail naar info@realgen.nl. Wij doen ons best u z.s.m. te beantwoorden.