Whatsapp zakelijk

Whatsapp wordt vandaag de dag steeds vaker zakelijk ingezet. Er is dan ook een groot potentieel bij het gebruik hiervan. Veel mensen zijn continue online op whattsapp. Dit maakt het voor gebruikers makkelijk om via deze weg contact te zoeken met een bedrijf. Whatsapp zakelijk wordt dan ook steeds meer en meer ingezet om in contact te komen met de klant. RealGen helpt u graag bij het inzetten van Whatsapp zakelijk.


whattsapp zakelijk

Sneller in contact met Whatsapp zakelijk

Whatsapp zakelijk zorgt ervoor dat u sneller in contact komt met uw klanten. Doordat veel mensen online zijn en hier vertrouwd mee zijn is de stap kleiner om contact op te nemen met u.Hoe Whatsap zakelijk inzetten?

Er zijn verschillende manieren om Whatsapp zakelijk in te zetten voor uw organisatie. Zo kunt u een eigen 06 nummer vermelden op uw website. Uw websitebezoekers kunnen hierdoor contact met u opnemen middels Whatsapp. Uiteraard is dit niet een heel proactieve manier om whattsapp zakelijk in te zetten. Wij adviseren u dan ook graag om gebruik te maken van een Whatsapp box welke onderin in uw website getoond wordt. Uw bezoekers kunnen middels deze box direct contact met u opnemen.


whattsapp zakelijk inzettenStarten met Whatsapp?

U wilt Whatsapp inzetten binnen uw organisatie en hiermee sneller in contact komen met uw klanten? Hieronder ziet u hoe wij voor u te werk gaan.


Relaties waar wij onder andere voor werken


ContactOpnemen


Bedrijfsnaam*

Uw Naam*

E-mailadres*

Uw Website

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?Contact / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT!

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze producten? Bel ons dan direct op 085-4011834

MAIL ONS!

Mailt u liever uw vraag? Stuur dan een mail naar info@realgen.nl. Wij doen ons best u z.s.m. te beantwoorden.