SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Er zijn miljoenen websites online te vinden in Google. in uw branche alleen zullen dit er zeker duizenden zijn. Hoe zorgt u er nu voor dat juist uw website bovenaan in Google wordt geplaatst? En wat als u eenmaal op de eerste pagina van Google gevonden wordt, hoe zorgt u er dan voor dat u daar ook blijft staan? Maar misschien nog veel belangrijker, hoeveel extra omzet gaat dit u uiteindelijk opleveren? Al deze vragen beantwoorden wij u graag in een persoonlijk gesprek.
Wilt u weten wat het kost? Vraag een gratis SEO scan aan!

UW BEDRIJF BOVENAAN IN GOOGLE

Met de zoekmachine optimalisatie dienst van RealGen komt u met uw website bovenaan in Google. Samen met u bespreken we op welke zoektermen dit zal zijn en wat de mogelijke ROI van deze posities kunnen zijn.Website Optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat uw website straks op de juiste plaatsen in Google goed zal scoren zullen we vooraf een zoekterm onderzoek doen. Hierbij zullen we in samenspraak met u een tiental zoektermen bepalen waar de zoekmachine optimalisatie campagne mee gestart zal worden. Op basis van deze zoektermen zullen we landingspagina’s SEO vriendelijk inrichten op uw website of een nieuwe domeinnaam. Hierdoor zorgen we voor voldoende relevantie op uw website.


Off-Page Optimalisatie

Zodra de website optimalisatie is afgerond zullen we starten met de doorlopende taak om de SEO vriendelijk ingerichte pagina’s meer autoriteit te geven. Dit doen we d.m.v. off-page optimalisatie. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Hierbij zullen we vermeldingen maken van externe websites naar de SEO ingerichte pagina’s. Hierdoor zal Google uw pagina’s als belangrijk beoordelen met als resultaat betere posities in Google.
HOW WE DO

Om u een indruk te geven hoe wij te werk zullen gaan bij een zoekmachine optimalisatie campagne hebben we hieronder een schema geplaatst. Hierin ziet u globaal hoe wij stapsgewijs voor u aan de slag gaan.


ZOEKTERM ONDERZOEK

We zullen een zoekterm onderzoek doen om zo te bepalen waar uw kansen liggen in Google.

WEBSITE OPTIMALISATIE

Op basis van het zoekterm onderzoek zullen we uw website of landingspagina's inrichten op deze zoektermen.

LINK BUILDING

Door het plaatsen van externe vermeldingen naar uw website te maken zal de autoriteit verhogen.

RAPPORTAGE & ANALYSE

We houden u graag op de hoogte van de vorderingen en resultaten welke worden behaald. dit doen we op verschillende manieren.


De Voordelen van Zoekmachine Optimalisatie


Meer Klanten

Met zoekmachine optimalisatie bereikt u meer klanten welke op zoek zijn naar uw producten en/of diensten.


Meer Omzet

Doordat u meer bezoekers naar uw website trekt zullen uw klanten toenemen. Hierdoor zal uw omzet ook groeien.

Makkelijk Vindbaar

Door zoekmachine optimalisatie bent u makkelijker vindbaar voor uw klanten. Dit kan landelijk, regionaal of lokaal zijn.


Organisch Resultaat

Door het inzetten van zoekmachine optimalisatie wordt u in de organische resultaten van Google gevonden.

Geen klikprijzen

Bij zoekmachine optimalisatie betaald u geen klikprijzen voor uw bezoekers.


Meer Zichtbaarheid

U wordt vaker gezien op het internet, ook wanneer men niet op uw resultaat klikt.


Wat onze klanten zeggen:

 • Prettige ervaring met Real Gen zijn zeer tevreden over onze resultaten in Google. Wij staan op meerdere zoektermen door heel Nederland op de eerste pagina en halen hier ook opdrachten uit. Een aanrader voor bedrijven die een goede presentatie op het internet willen hebben.

  BBAN
  BBAN
  bban.nl
 • Real Gen heeft me echt super geholpen met het realiseren van een nieuwe website. De vertaalslag van mijn idee naar een online presentatie sluit naadloos op elkaar aan en tevens merk ik al positieve resultaten in mijn Google vindbaarheid, echt een aanrader!

  EZ-SERVICES
  EZ-SERVICES
  ez-services.nl
 • Real Gen heeft voor ons al meerdere keren een nieuwe internetsite gebouwd. Dit keer had ik toch wel heel veel te wensen wat betreft de opbouw en het beheer van de site. Geen probleem voor de jongens van Real Gen. Alles is volledig naar wens uitgevoerd!

  DIAMONDS CLUB
  DIAMONDS CLUB
  diamondsclub.nl


Contact / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT!

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze producten? Bel ons dan direct op 085-4011834

MAIL ONS!

Mailt u liever uw vraag? Stuur dan een mail naar info@realgen.nl. Wij doen ons best u z.s.m. te beantwoorden.